Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Convocatòria per joves de les terres de muntanya 👋

PARTICIPA EN EL CAMP D'INNOVACIÓ per a la retenció del talent i la fixació dels joves als territoris de muntanya a la demarcació de Lleida

DIMECRES 15 MAIG 2024

Fes aquí la teva inscripció abans del 27 de maig

Places limitades per ordre d'inscripció

Des de l’Oficina Tècnica de la Transformació Econòmica de les Terres de Lleida, Pirineu i Aran, en col·laboració amb les Jornades per a l’Excel·lència i el Mecanisme de Descoberta d’Oportunitats (MDO1) de la Generalitat de Catalunya, us convidem a participar en els camps d’innovació per la retenció del talent i la fixació dels joves als territoris de muntanya de la demarcació de Lleida.

La primera fase del camp d’innovació consistirà en una sessió informativa del treball desenvolupat per l’equip de l’agenda compartida, coneguda com a G10, sobre la visió de futur i selecció dels àmbits prioritaris identificats per impulsar actuacions concretes per tal de combatre el despoblament en les comarques de la demarcació de Lleida impulsant una Transformació social i econòmica. 

Volem comptar amb la vostra participació, com a persones i professionals coneixedores del nostre territori, per tal de seleccionar els eixos prioritaris que creieu que facilitaran l’arrelament dels joves als territoris de muntanya.

En la segona fase treballarem en la definició dels reptes, i la identificació de solucions que permetin superar els obstacles o aprofitar les oportunitats vinculades als reptes per tal de dur a terme una transformació real en base els eixos identificats.

El G10 està format per la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Lleida, la Cambra de Comerç de Tàrrega, la Universitat de Lleida, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Lleida, l’Ajuntament de Lleida, PIMEC Lleida, la COELL, CCOO Lleida i UGT Terres de Lleida.

Els objectius que abordarem durant la jornada són els següents:

 

1. Donar a conèixer la visió de futur compartida consensuada pel G10.

2. Construir una visió de futur propera que respongui a les necessitats especifiques dels joves de Pirineu i Aran.

3. Ordenar els àmbits prioritaris segons aquesta visió de futur propera.

4. Explicar els propers passos a seguir.

Convocatòria als agents de l’Alt Urgell, Solsonès i Cerdanya

 Dimecres 29 de maig de 2024

 11:00 - 12:00h

  Sala Immaculada de la Seu d’Urgell (C/del Carme, 9)

 

Convocatòria als agents de l’Alta Ribagorça, Aran, Pallars Jussà i Pallars Sobirà

 Dijous 30 de maig de 2024

 11:00 - 12:00h

  Poliesportiu de Sort (passeig dels Til·lers, s/n)

Us convidem que feu de preescriptors i que feu extensible aquesta convocatòria als vostres contactes per a que puguin assistir a aquesta sessió motivadora que tindrà un caire informatiu i participatiu.