Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Benvinguda de la Corporació

Benvinguts a la WEB del municipi de Vall de Cardós.

És interessant d’observar com cada cop més les noves tecnologies van arribant a la majoria de les llars dels nostres pobles. És aquest interès mostrat pels veïns de Vall de Cardós el que ens mou a treballar per la modernització d’aquests serveis i la pròpia WEB municipal.

Aquesta nova pàgina té com a objectiu primordial, igual que l’anterior, ésser la carta de presentació i de presència virtual del nostre municipi dins la xarxa d’Internet. A la vegada, pretén donar a conèixer les novetats que hem introduït i a fer ferm el desig d’anar integrant progressivament el màxim de serveis i novetats municipals, per així permetre als veïns/es la realització de tot tipus de tràmits i consultes a l’Ajuntament.

La nostre web vol ser una veritable eina de participació ciutadana i al mateix temps afavorir i facilitar l’enllaç amb entitats, associacions, empreses i comerços, en definitiva, amb tot tipus de serveis públics i privats que vulguin gaudir de l’accés.

Estem oberts a tots els suggeriments que puguin millorar aquesta proposta de nou projecte, i us animo a que utilitzeu la WEB per fer-nos arribar les vostres observacions. Les vostres opinions, els vostres suggeriments són l’element imprescindible per millorar el funcionament de l’Ajuntament i fer dels nostres actes un municipi a la mida de les necessitats de tots.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració

AJUNTAMENT.jpg